amazing people

Är Hannah schizofren eller helt enkelt bara en riktig bitterfitta?

Jag anser att jag är en glad och harmonisk människa med en gnutta humor. Min blogg kritiserar på både gott och ont, vilket jag själv anser är humor. Att man vågar leka med elden och släppa loss sina tankar och idéer. Att vara en bitterfitta i bloggen har blivit lite som mitt signum, men man får inte glömma de gånger då jag skriver en aningen trevligare inlägg från hjärtat. Favoriten är dock, och kommer alltid att vara dagens fula sanningar. Jag älskar att jag är den enda i mina kretsar som vågar skriva bittra sanningar och uppfattas som en bitterfitta. Min blogg är ärlig och skön!



Å-krogen

Kan ju meddela världen att jag har en allvarlig urinvägsinfektion och OM det redan har gått för långt upp i njurarna så hoppas jag att någon trevlig själ skänker en njure. Tack på förhand!

Igår gjorde lilla fröken Söderblom debut på krogen i målsmans sällskap. Det blev nämligen en kväll på Gasta med mängder av komiker och "komiker". Det är ganska komiskt att se hur vissa människor tror att alla kan vara roliga, men hej, då ska jag tala om för er att så är det inte alls. Ibland blev det pinsamt tyst och i sådana stunder så önskade jag att Godzilla skulle vandra förbi ute på gatan. Då hade det blivit lite fart på stället.

En applåd till Johan Lingdén som är den nya Buddha i mina ögon och en applåd till min pappa Stefan Söderblom som var mycket bättre än vad jag någonsin hade trott. Synd att jag inte fick mina två minuter på scenen, det hade ju gjort hela kvällen magisk. Dessutom tror jag att två minuter Mikael Hammarstrand hade roat de flesta, en mediakåt snubbe på 40+.

Jag förstår inte heller grejen med att kärringar på 30+ står i baren och är apkalas redan klockan 20.00. Singel och desperat eller leker dom bara Bridget Jones och jojobantar?

Nej, tacka gudarna för humor och äkta komiker. Ett tips? Singelskämt är så ute...



crazy

En väldigt sen update - jag hittade mina älskade benskydd.
Dock var det en väldigt blek träning, men det kommer väl ska ni se.

Idag mår jag apa och funderar över varför det är så. Stressad kanske? Mycket som ska hinnas med dom här dagarna... Man får nog sakta ner några knop och ta allt som det kommer helt enkelt. Borde lägga mig på soffan och äta något, förbannat hungrig.

Heter det - att lägga en kabel eller att bygga en björn?


just mine

Idag är det dags för den allra första fotbollsträning på gräs. Hujedamig så roligt! Därför är det nog lämpligt att jag letar på mina benskydd och mina skor. Sablar om jag måste låna pappas benskydd... Dessutom är jag fruktansvärt sugen på ostbågar, geee mig!!

Vi ses på idrottsplatsen!


arms of gold


we got the power

Detta är jag i ett nötskal och jag trivs i mitt nötskal.

Igår övningskörde jag för allra första gången, gick kanon när jag väl hade backat ut från parkeringen och det hade slutat lukta bränt. Gjorde en kanon växling och lyckades hålla mig på sidan när byns värsta bilförare kom med släpvagn i full fart. Hurra för mig!

Idag ska jag kratta löv.


respect

Nu tar jag kvasten och styr färden mot fröken Mikaelian.
Glad Påsk!


10/4

Jag har lyckats döda min blomma. En sprillans ny krukväxt har dött mitt fönster. Sällan!
Dessutom fungerar Facebook som en drog.


The bird and the bee

Dagens bästa:

The Bird & The Bee - Love Letter to Japan


amazing

Bruna ögon som log så vackert och som hade förtrollat min värld på en ynka sekund. Det var magiskt när jag insåg hur vackra de var, ett sådant djup och en sådan ro. Jag fortsatte att beundra denne långe man och granskade honom från topp till tå. Dessa bruna ögon, det mörka håret och ett leende som fick en annan att smälta hade redan fängslat mig.
Jag var förlorad.


fields of gold

Imorgon skulle familjen Nilsson ut i djungeln och trampa på en luftbro. Tänk, sådant vill jag också uppleva. Inte en gång, utan flera. Jag vill kunna känna mig fri och springa på luftbroar varje dag om jag skulle känna för det. Krocka med en apa när jag har bråttom eller ramla ner och landa på en gigantisk ödla. Eller kan man bara drömma om ett sådant liv? Nej, en sommarstuga i Tanzania eller t ex på Malaysia skulle sitta fint. Jag skulle lätt köpa mig en hel djungel och bara njuta av mitt lyckliga liv, kryddat med spänning.





Okej, man har rätt att vara ledsen men herrejävlar så arg jag blir på er. Det är inget populärt skvaller eller något som man kan använda för att få uppmärksamhet. Jag blir så arg när ni håller på som ni gör. Tänk på de resterande, visa respekt!



v

tisdag

Mobiltelefoner förstör mitt liv, helt klart! Jag kan verkligen inte stänga av den, får panik när jag gör det. Dessutom kan jag inte avsluta ett smssamtal, det måste komma från den andra individen. Så det har blivit några sena nätter den senaste tiden och det gav resultat inatt när jag vaknade med skallevärk och bara ville hoppa ut genom fönstret. Det positiva är att jag blir glad av snälla ord och sms. Dessutom finns det talesätt som säger att man ska tänka positivt, så det är ju bara till att skippa allt det negativa. Sms är alltså kanon!

Något som gör allt ännu "positivare" är alla dessa sjuka drömmar som jag drömmer om nätterna. Jag kunde inte annat än att skratta när jag vaknade. Hallelujah, skönt att det bara var en dröm!! Nog för att det var det sjukaste på länge, men hur ofta åker jag buss till Frankrike med endast killar över 20 och sen när ligger Konsum i Paris? Tro det eller ej, men de övriga detaljerna behåller jag för mig själv.




mr darcy

Bridget Jones fick sin Mr Darcy, likaså Elisabeth Bennet. Så när ska jag få min?

Jag känner mig som Jane Austen ibland, jag jämför mitt liv med hennes. Vi är båda drömmare och romantiker som tror på äkta kärlek. Skillnaden är dock den att hon aldrig fick sitt lyckliga slut vilket jag hoppas på att jag kommer att få. Hon kunde inte gifta sig för pengarna men hon kunde inte heller gifta sig för kärleken. Hon valde inte heller pennan framför kärleken, det gick bara inte. Så hur ska mitt liv sluta?

Banne mig om jag sitter på Vallgården om 60 år och inser att jag fortfarande är ungmö.



april

Det finns inte ord för att beskriva hur bra jag mår. Det är helt makalöst! Mina vänner är världens bästa, jag har bra musik i öronen, en fin inkorg över mina sms och jag har en härligt bra konversation med Kalle! På fem minuter så känner jag mig så annorlunda och bättre som människa. Alla dessa funderingar som gnager sig fast efter en konversation kan bosätta sig innanför mitt pannben i flera dagar. Allt är så annorlunda.

Önskar att jag vore 10 år äldre och visare, jag blundar.
Öppnar ögonen och inser att jag fortfarande är 17 år.

När ska tiden gå lite fortare? Jag skrattar varje dag och har roligt. Jag har också en smilgrop på min vänstra kind och ändå går inte tiden så fort som jag hade tänkt mig... Fasiken alltså!


VART ÄR MARIA?


RSS 2.0