dance this mess around


världens bästa flickor helt enkelt.


It´s fabulous

På film är allt så perfekt och jag älskar denna värld full av fantasier och drömmar. Den perfekta mannen, det perfekta livet, det perfekta slutet osv. Hur ska den perfekta mannen vara? Som Marc Darcy i Bridget Jones eller som Mr Darcy i Stolthet och Fördom? Den brittiska dialekten och namnet Darcy verkar ligga oss damer varmt om hjärtat.

Jag tror att alla människor kan bli lyckliga och nå sitt livsöde, men för att nå dit så måste man vara ärlig mot sig själv och följa sitt hjärta. Klara av alla dessa hinder som man kommer stöta på i livet, göra de rätta valen och se livet från den ljusa sidan.

Alla älskar att drömma sig bort ibland, även jag.



beverly hills erövrar världen

Beverly Hills är en av världens bästa tv-serier som någonsin har visats enligt mig själv. Jag älskar serien och för några månader sen så var jag helt beroende. Nu har jag lugnat ner mig när det gäller tv-serier och har en "låg period". Det roliga är att Josefine nu också har erkänt att även hon är besatt av Beverly Hills, vilket gör att att vi har pratat lite Beverly Hills i skolan och jag är oerhört sugen på att börja om hela cirkusen och kika på säsong 1 igen. När Brenda försvinner så dör hela serien ut, någon som håller med mig?


Alltså - 19 år senare så erövrar Beverly Hills världen...igen!


Mischa Barton i Elle


Lili och Susie - Oh Mama

En skön comeback av systrarna, men fortfarande är Oh Mama min favorit.


dekor till laptop

          

Bluebox.se så säljer dom grymt snygga dekorer till laptopen. Perfekt om man vill piffa upp tillvaron lite extra. Dessutom är de inte så jäklarns dyra så tröttnar man på sitt valda motiv så kan man lätt köpa en ny dekor med ett nytt motiv! FABULOUS

drift away

Idag är det Alla  Dag och jag hoppas att ni allihopa får en strålande dag.

Själv har jag träningsvärk från pulkaåkandet igår. Gör ont i hela kroppen och jag tror att det är vandringarna uppför backen som har skapat denna träningsvärk. Det var helt klart värt det i såna fall för vi hade så oerhört roligt tillsammans igår.

Idag vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra. Ikväll ska jag hem till Mikael med Mattias och Olle. Det är faktiskt allt jag vet om min lördag. Funderar på om jag ska lura med familjen till grusgropen här i närheten och åka lite pulka kanske?



nicole richie

Har hittat ett gudomligt hårband och tänkte "sno stilen" av Nicole Richie. Hårbandet finns att köpa hos Asos för cirka 80 kronor. Jag funderar på att köpa det faktiskt. Hårbandet är så jäkla läckert, finns i fyra olika färger och det kommer att bli så snyggt till sommaren med en "fläta" i håret. Jag måste fasiken ha ett i sommar.

ASOS Braided Headband

världens bästa josefine

Hon är guldvärd, även om jag är dålig på att säga det ibland


nu bär det av !

 

torsdag

Sikken trevlig dag det blev trots allt! Hade ett mycket givande samtal med min mentor och njöt av "den sista riktiga skoldagen". Imorgon blir det pulka med brudarna och även Lustig ska dit. Blir mycket tävling nedför backen kan jag tänka mig. Självklart blir det matsäck i mängder och vi hoppas på ett härligt väder!

"Se upp i backen, tusen hål i nacken !! "


not you again


you can love

Kläderna satt helt okej och klänningen var så himla fin! Är mycket nöjd med mitt köp faktiskt. Nu måste jag bara damma av mina svarta tygskor, och slänga mina vita. Dags att göra det nu faktiskt, de är inte så vackra längre... Sällan jag drar ut på det!

Just nu snyggar jag till ögonbrynen och förbreder inför morgondagen. Plattar håret litegrann, gör lite flätor och försöker få till det helt enkelt. Man orkar inte göra allt på morgonen, eller inte jag i alla fall... Latmask som jag är :)



 

onsdag

Återigen har jag huvudvärk och knaprar på alvedon.
Inte alls roligt...

Fick hem mitt paket från Gina Tricot idag, fasiken sikken snabb leverans alltså! 1 ½ dygn senare och pang ner i brevlådan. Har inte provat kläderna, men jag antar att jag måste göra det så småningom, typ ikväll kanske? Blir nog suveränt hur som helst!

Nu ska jag ta och ringa några samtal, måste plinga både Maria och Mikael!

Vad gör ni idag? :)



have a nice day


sötnos

Hemma med migrän idag, fy tusan...

För att vara lite munter och berätta något glatt så klickade jag hem två toppar och denna goding från Gina Tricot igår. 199 kronor kostade klänningen och den är så himla söt.





the rain

Skallevärk är inte bra.
Känner mig helt snurrig och är på en helt annan nivå.

Ska beställa lite kläder från Gina Tricot och sen ska jag kila upp och avverka ett avsnitt Grey´s innan jag somnar. Imorgon har jag en fruktansvärt lång sovmorgon dessutom. Livet är bra härligt ibland.



monday

Sitter i skolan och har det alldeles toppen! Det är soligt ute och jag slutar klockan 14.00, en riktigt härlig dag med andra ord. Hur har ni andra det idag? :)

Gud, så jag längtar till sol och värme.


need you like crazy

Imorgon börjar en helt ny vecka med nya hinder att passera. Det kommer att gå fort, fruktansvärt fort. Dessutom verkar det bli en relativt lugn vecka, inget vi är vana med på sam. OCH det är bara fyra skoldagar då vi ska åka pulka på fredag, viktigt! Jag ska köra ifrån Daria, Linn och Maria så det bara smäller om det. Kanske tar och dopar min pulka genom att dra ett lager smör på undersidan? Då går det nog undan skulle jag tro!

Nu ska jag läsa mina mail och kommentarer, därefter blir det att slå på telefonen igen. Just ja, min nya "grej". Jag kommer hädanefter att stänga av min mobil på söndagar. Eller ja, jag gör det på prov i alla fall. Sen får vi se hur länge jag klarar av det, men förstår ni hur skönt det var idag? Jisses, det borde ni ta och prova någon gång!

  Från mina yngre och lite mer glansiga dagar


ge mig sommar


LouLou Lamotte - Love me still

Det är söndag och jag njuter bara av att vara ledig. Det är så enormt skönt att kunna sitta hemma en söndag och bara slappna av! Inget att plugga och inget att göra överhuvudtaget. Tyvärr måste jag istället städa, KANON så roligt...

Vad gör ni idag? :)



you can tell

Deltävlingen var väl helt okej. Tyvärr tycker jag att det var sämre än förra året, det har liksom tappat känslan litegrann. Otroligt synd tycker jag. Vart är Kristian och vart är mellanakten Björn? Hoppas det blir bättre nästa helg! Håller tummarna!

Just nu kollar resten i huset på Rosa Pantern, en töntig amerikansk skådespelare som har en urusel brytning på franska och som försöker vara rolig. Jag tycker bara att det blir överdrivet och går för långt. Ingen människa kan vara så korkad.

Istället sitter jag här vid datorn och har det trevligt.
Bjuder på en bild från igår när vi tog blodprov i skolan. Det gjorde förbaskat ont i fingret så jag var tvungen att se lite ledsen ut. SFO = "SadFaceOn"


melodifestival

Ikväll är det dags för Melodifestivalen. Alldeles kanon med andra ord! Jag är alldeles laddad och har lyssnat på massor av schlager idag! Jag har också valt att lägga en slant på Alcazar ikväll, blir nog suveränt! Vilka tror ni går vidare? :)


Deltävling 1, Göteborg (7 feb)

Nina Söderqvist - Tick tock
Jonathan Fagerlund - Welcome to my life
Shirley Clamp - Med hjärtat fyllt av ljus
Scotts - Jag tror på oss
Emilia - You`re my world
Alcazar - Stay the night
Caroline af Ugglas - Snälla snälla
Marie Serneholt - Disconnect me



you know


Hair - White Boys / Black Boys

Igår när Morgan Alling dansade så där otroligt bra till låten från Hair så kunde jag låta bli att sätta mig vid Youtube idag och söka på just Hair. Nostalgi om något, och det kanske är så illa att jag måste se filmen igen. Herregud! I love it!


fredag

Tog blodprov i skolan så nu har jag grymt ont i fingret, stack nämligen flera gånger på nästan samma ställe. Kommer troligen att vara helt blå på fingret imorgon. Fan.

Ikväll dansar Morgan Alling samba, missa inte det!
Det är äntligen fredag, så ha nu en trevlig kväll allihopa!


godnatt

Nu ska jag ta och krypa ner under täcket, är helt slut! Ska platta klart håret bara, sen ska jag slänga mig i sängen. Imorgon är det verkligen fredag, kan ni förstå det? Helt makalöst vad tiden går fort! Man hinner ju inte med i sin egen karusell. Godnatt allihopa!


Tävling

Jag är med i en tävling på Annas blogg, var med du också! :)
Man kan vinna kakformar som bildar ordet LOVE och tre stycken kakformar i hjärtform.
Kan vara mysigt att ha, eller hur? :)


kändisar utan smink


image45

shine

Sitter bänkad på pappas arbetsplats nu, har dock ingen ork att plugga riktigt än. Istället läser jag en himla massa bloggar och kikar runt på vad alla andra gör idag. Så här är det lugnt med andra ord och jag tog upp min idé med pappa. Han trodde faktiskt att det kunde funka, men först ska jag kika lite närmare på det. Det är så spännande!

Dessutom har jag glömt min mobil hemma, så ett förslag?
Ring och smsa inte, för ni kommer inte få något svar.
Känner mig invalid utan min telefon, suck!



steppin' to the bad side

Sitter med en kexchoklad, vattenflaska and with some music in my ears! Imorgon har jag sovmorgon och ska då jag passa på att låna en dator på pappas jobb och få lite plugg gjort. Fick jordens idé idag när jag lyssnade på Spotify, måste prata med pappa om det imorgon. Det var en riktigt bra idé faktiskt...




I don't regret a single moment, no I don't
Looking back, when I think of all those disappointments
I just laugh, I just laugh

can we discuss it?


one night only

Ikväll blir det föräldrafritt här hemma då mamma och pappa ska iväg till Å-krogen för mat och underhållning. Det betyder att jag blir äldst här hemma och att jag brukar få ta tag i matlagningen. Så därför köpte jag hem en sallad med chilimarinerad pasta och kyckling till mig själv! Mina syskon har valt att äta något annat snabbt och lätt...

Ha en trevlig onsdag allihopa!


new york, new york

Maria har erkänt att hon brukar ta bilder på mig i smyg. Jag tror faktiskt att jag är hennes stora idol och förebild här i livet. Snuttan, skicka ett sms om du vill ha en autograf! Jag lovar att du kan få en, helt gratis dessutom!   ; )


Tävling

Jag är med i en tävling hos Tefrossa!
Man kan vinna en goodie-bag med ett Alla Hjärtans Dag tema.
Var med ni också!


who´s that woman

Idag är det tisdag mina damer och herrar, jag mår bättre idag också. Bara halsen och huvudet som gör ont idag. Ska bli skönt att gå tillbaka till skolan imorgon, har tröttnat på att ligga hemma och invänta bättre tider. Ska bli skönt att få träffa alla gobitar igen!

Ni får gärna lämna en kommentar där ni länkar till er egen blogg så jag har något att läsa idag. Är kul med lite nytt att läsa, så lämna gärna ett avtryck!


perfect world

Visst längtar man tillbaka. En vacker dag så bor jag också där, vänta bara.


she did the same thing

Jag är sjuk, sjuk, sjuk och önskar att jag kunde sitta i stadshuset med Daria och korsförhöra några politiker just nu. Jag antar att det får bli en annan gång helt enkelt.

Istället sitter jag här i morgonrock och önskar att jag befann mig i ett annat land, med andra människor och andra drömmar. Jag tror faktiskt på ödet och på själsfränder. Två av mina bästa vänner som är killar, de tror inte alls på sådant. Så kanske är de bara avundsjuka över att jag har hopp och tror på det goda som livet har att erbjuda? Tänk om det är jag och George Clooney om 10 år? Eller är det fortfarande jag och Mikael då? Bor jag i en mysig liten förort 40 minuter utanför London? Eller kanske i Portugal? Jag kan inte svara på någon av dessa frågor, men jag vet att det är ödet som tar mig framåt här i livet, eller det är gärna det jag vill tro i alla fall.

 

it must be faith


Michael Bolton - Sittin on the dock of the bay

Mums!


how can we be lovers

Ikväll blir det pizza till middag här i Trösken. Själv har jag beställt en gorgonzola utan gorgonzola och svamp. Den pizzan är kanon! Dessutom får jag väl ta och gratulera min mor som har vunnit en helt egen domän. (.se/.com)

Nej, undrar om jag inte ska ta och skriva klart religionen innan pappa kommer hem med pizzan. Det vattnas i munnen och jag längtar efter att få sätta tänderna i pizzan.



Can´t hold on, can´t let go..


when I first saw you

Tror jag måste göra något vettigt nu... Kanske ska jag be pappa spika upp mina tavlor på väggen? Vore kul om de kunde komma upp på väggen istället för att ligga och skräpa på min tv-bänk. Sen måste vi i familjen prata ihop oss angående mammas 40-års present. Det enda hon önskar sig är en resa till Skottland, så antar att det bara blir till att rota fram lite sedlar i plånboken pappa! Inte för att jag tackar nej till ett nytt land och nya äventyr! Tre länder på ett år sitter inte direkt helt fel...

Är det någon som har ett bra förslag på present?


också var det söndag

Jag känner mig inge vidare pigg idag heller. Förkyld, förkyld, förkyld, that´s my life! 

Allra helst vill jag bara slänga mig på soffan och stanna där hela dagen, men det är inte heller mycket till liv. Så hur ska jag lösa det här? Nej, fram med en varm dryck och film, för nu far jag över till soffan! Myskläderna är också ett måste, det får vi aldrig glömma. En slapp outfit för en slapp dag helt enkelt och jag hoppas på pizza till middag! Kom ihåg det nu mamma, det var här du läste det. *Jag håller tummarna*

Slänger in en snygg bild på Audrey Hepburn och önskar er alla en trevlig söndag!


RSS 2.0