I knew you were waiting

Tänk att jag faktiskt fyller 18 i år.
Hujeda mig, till och med jag börjar att bli till åren.

Herr Hartwig frågade mig häromdagen om mina framtidsplaner, - Vad vill du bli när du blir stor? Det var då det slog mig! Jag är snart vuxen, en kvinna som ska ut på sina allra första äventyr! Jag som hade åldersnoja när jag fyllde 13, och nu fyller jag 18 i år. Känns dock bra att jag har drömmar och mål som jag vill och ska genomföra. Äventyret har bara börjat och jag har mycket kvar att planera. Hej världen, här kommer jag!

Vad vill jag bli när jag blir stor? Det återstår att se...


lördag

De senaste dagarna har jag varit lite i min egen värld. Djupa tankar och dagdrömmar har lyckats styra min vardag, och tro mig, jag är aldrig sån annars. Jag brukar ta dagen som den kommer och ha en sån där skön inställning till livet, men den senaste veckan så har det inte varit som vanligt. Vad är meningen med livet? Har vi en själ? Har man en själsfrände någonstans här i världen? Varför var just den kyssen bättre än alla andra?

Sista frågan har jag redan svaret på, och ni kan vara lugna eftersom det var 1 ½ år sedan. Se, jag är redan gammal nog att kunna se tillbaka på livets goda stunder. Livet gick vidare och idag mår jag bättre än någonsin. Maria har nämligen fått mig att förstå att det är bra med djupare tankar ibland och tack Maria för att du fick mig att inse det!

Dags för ett glas kallt vatten, godis och Michael Bolton!




I have this dream
Bright inside of me
I'm gonna let it show
It's time to let you know
To let you know...


Kate Moss


the way,

"Didn´t we almost have it all?"

Idag gjorde jag med "dunderochbrak" comeback som skidskytt. Tog på mig skidorna åkte 500 meter och la mig ner för skytte. Klappat och klart! Behövde inte ens skjuta in, istället blev det fem snabba träff och en supernöjd Hannah. Det satt fint! Provade därefter några stående och TADAAA 2-3 träffar per magasin blev det trots allt. Kanon!

Om jag fortsätter så behövs bara lite mer biceps så sitter alla fem i stående också! Måste fasiken fundera i en vecka nu, hur ska jag göra egentligen? Grymt sugen på att ta upp det hela igen faktiskt! Nej, minst en till träning blir det i alla fall sen får vi se.



Har nyss sett ännu en romantisk film, tårarna flödar och livet är bra.
Dags att hoppa i säng.
Godnatt!


Here you come again

For one night, and for one night only.
Jag har den textraden på hjärnan och blir inte av med den.

Kom nyss på att jag någonstans i det här huset har bilder på Dolly Parton som ska upp på väggen. Har "gjort" dom alldeles själv och ingen annan kommer att ha likadana på sin vägg. Det är dessutom fina bilder från hennes yngre glansdagar och inte några nya bilder med en Dolly som har "stelopererat ansiktet". Jag var först men vart fasiken är dom? 

Jag ska också sno min brors tv-bänk idag. Nu ska det bli ordning och reda.


fredag

Om två timmar ska jag in till Sandviken för att äta middag med några från klassen + Micke på Klara´s där dom har traktens godaste mat. Därefter tar vi oss ut till Vallhov för en bra film, skräck antar jag? Pappa hämtar mig ikväll och sen ska jag ligga med en chipspåse i sängen och kika på film. Oh happy friday skulle man kunna kalla det.

  I´m happy, yeeeey .

Nu ringer Ellen, CIAO!

romantiskt

Ska alldeles strax ta och hoppa ner i sängen. Såg nyss filmen Just like heaven, och känner verkligen att jag är inne i en "romantikperiod". Annars brukar jag tacka nej till såna filmer, dom har alltid varit för mycket för mig. Men hej, nu är det helt inne! Två romantiska filmer på två dagar och det är säkert Grey´s Anatomy som har omvänt mig.



Jag saknar Rebecka toooookmycket nu!

Nej, undrar om man ska ta och hoppa i pyjamas och vidare ner under täcket?

så där

Nu känns allt så mycket bättre helt plötsligt! Nu ser ni att jag inte är "dark and twisted". Höhö.. Fasiken, allt det rosa och puttinuttiga får mig att må bra. En glad liten Hannah som snart ska få middag och en marabou till efterrätt. Puss på det!

En dålig version, men det är ändå soul och kanoners.  
Övergången är bäst, den gör mig nämligen....glad!
Suveränt!


torsdag

Min kropp är inte helt 100. Vette fasiken vad som är fel/konstigt/ovanligt, men hej, något är det allt! Och jag är trött på den svarta bakgrunden. Jag är inte "dark and twisted" jag är ju rena rama motsatsen. Förändring mina damer och herrar, förändring!

Därför tänker jag ägna en del av kvällen till att "piffa upp tillvaron" helt enkelt.
Väntar också på min tacos...


tisdag

Nattens bravader gjorde mig glad, en mycket bra dröm som jag önskar att jag kunde drömma lite oftare. Jag hade gåshud på armarna när jag vaknade och jag var faktiskt riktigt jävla lycklig. Livet var perfekt där för en liten kort stund. Dock tippar jag på att det aldrig kommer att ske i verkligheten, men om man kämpar riktigt hårt så får man det man vill ha. Det kallas karma. Gör något gott och få något gott tillbaka. Jag är vidskeplig och hädanefter ska jag vara en god människa och en god medborgare. Jag ska få det jag vill ha helt enkelt. Tack på förhand.



Livet är inte perfekt, men fan så jag ska slita för att göra det bra.
Drömmar är viktigt och jag många som ska slå in.
Karma, karma, karma !!


Shirley Clamp & Sonja Aldén - Du är allt

Jag är frälst helt enkelt. Vem blir inte det?


egypten

Jag slet och gjorde mitt bästa, men Hawaii får helt enkelt bli ett annat år. I år får vi "nöja" oss med Egypten istället! Det blir säkert toppen, men Hawaii är svårtslaget alltså. Jag ska snorkla, jag ska sola och jag ska bada. Sen ska jag samla krafter inför ett sista år i skolbänken. Sen är första kapitelet avklarat här i livet. Vad ska jag bli när jag blir stor?

Just ja, vi ska bo all inclusive. Så det blir riktigt bra med andra ord.

Klicka för att stänga fönstret


2009

Mjaaaa, nytt år och i år har jag faktiskt ett nyårslöfte. Mitt mål är att sluta bita på naglarna. Jag har sagt det förut, men jag har nog aldrig tagit det riktigt seriöst faktiskt. Det funkar bara man har psyket till att göra det, och psyke, det har jag gott om... Fasiken, jag har ett riktigt bra självförtroende och det är jag glad för. Det får mig att må bra, och förhoppningsvis gör det att jag kan hjälpa andra att må bra.

Tänker också slänga in en ny länk här på bloggen och den länken tar er vidare till Annica Anderssons blogg. Ni hittar det på höger sida om ni scrollar lite...

Annica
är en stor inspirationskälla för mig men även för många andra. Jag har svårt att sätta ord på vad, varför, eller hur hon har gjort för att bli den kvinnan man själv önskar att man kan vara om 10-15 år. Hon är färgstark och grymt cool om jag ska vara ärlig. Utan henne så hade vi aldrig fått dansa inne på Ullevi och varit en del av Gothia invigningen 2007 och utan hennes stöd när mina tankar inför ännu ett Gothia dök upp så hade vi inte klarat oss så här långt. Det vet jag, för det var min idé och tack vare Annica och mina föräldrar så drev jag det framåt. Jag klarade det tack vare Annica som har gjort så mycket för oss ungdomar att vi borde hylla henne, kanske till och med helgonförklara henne?? Hon har gjort mycket för de vuxna också, och jag hoppas innerligt att de människorna visar henne uppskattning. Hon är Årsundas lilla guldstjärna som gör så mycket för andra att jag inte kan låta bli att bli imponerad. Jag säger inte att hon är perfekt, för det är väl ingen människa och vi stöter alla på våra svårigheter här i livet men hon är en av de bättre människorna här i världen och jag är oerhört glad över att jag hade turen att få träffa denna människa.

Annica är pralinen i en chokladask helt enkelt.

härligt tjejen!

http://www.aftonbladet.se/debatt/article4095620.ab

You go girl . !

RSS 2.0