oh no

Vad gör mig arg?
- Korkad politik och dumma människor.

Exempel:




Hannah säger:
- Make the stupid people shut up!

tell me about it

Alla känner mig som skvallertanten. Det är alltid jag som får höra alla snuskiga detaljer som jag därefter sprider till mina få och trogna "nyfiknaienstrutvänninor". Jag känner mig som en skvallerblaska ibland, väldigt ballt. Dessutom vet jag att skvaller uppskattas, alla älskar väl skvaller innerst inne? I know it and you know it.

Drömmen är ett oslagbart skvaller som alltid händer i tv-serier som till exempel Våra Bästa År och Desperate Housewifes. Jag väntar på att få se min granne näcka med sin svärmor eller att ett hemligt kärleksbarn ska tillverkas mellan två otrogna och lösdrivna människor. Det vore grejer det, men det är väl sådant som man bara ser på tv. Eller?


kaos

Något som skulle bli några soliga dagar fyllda av glädje med underbara människor blev helt plöstligt det pissigaste lovet någonsin. Hela världen är omskakad och under de här senaste dagarna så har jag insett hur liten min lilla värld är. Människor som man en gång delade en vardag med har nu försvunnit. Därför har jag haft svårt att hantera verkligheten och förstå det traumatiska som faktiskt har hänt. Döden är ett jobbigt samtalsämne.

Vila i frid.

R.I.P

Världen är bra orättvis.
Vila i frid pojkar!

RSS 2.0