sovdags

Eftersom jag inte är någe vidare kry så är det nog dags att pallra sig till sängen. Ingen idé att sitta här, man mår ju inte bättre av det direkt. Förstår faktiskt inte varför jag inte blir bättre. Sov faktiskt 13 timmar inatt, bara det borde ha hjälpt! Nej, får se om näsborren kommer tillbaka imorgon efter att ha tagit tjänstledigt ett dygn. Det är så onödigt, hatar att vara förkyld.


ögongodis

Måste kila till Gina Tricot och inhandla denna sköning! Världens coolaste bralla!


Gratiskläder.se

"Välkommen till GratisKläder.se, sidan där du genom att göra massor av gratis saker, såsom att besöka sidor, delta i kampanjer och erbjudanden kan få helt gratis presentkort att handla kläder för. Det kostar ingenting att bli medlem, dessutom får du en välkomstpresent, nämligen 50 poäng, helt gratis!"

400 poäng för att få ett presentkort värt 150:-
600 poäng för att få ett presentkort värt 250:-

Presentkorten är från Gina Tricot och HM

Bli medlem HÄR och få 50 poäng direkt! Börja samla poäng redan idag!


NAM

Puderrosa linne ifrån HM, 98 :-

Dolly Parton - Go tell it on the mountain

Rebecka, kommer du ihåg? Hoppas du lyssnar på denna även i USA.


chiffon dresses

2 par sockersöta klänningar ifrån Forever21.com. Skulle döda för den högra kan jag säga.


trösken


dunderförkyld

Varför ska man vara förkyld? Finns fasiken inget värre. Så nu sitter jag ensam i Mickes källare insnurrad i ett täcke samtidigt som jag kallsvettas som jag vet inte vad. Dessutom har min ena näsborre tagit tjänstledigt, så nu har jag bara 50 % procents andningskapacitet. Suck!

Nej, nu ska jag sluta gnälla och knalla upp till köket. Något måste jag allt stoppa i magen. Undrar om det finns någon skivbar leverpastej i huset. Mums, jag är helt såld på det kan jag säga !  

 Jag saknar sommaren

time to run



Nu ska jag alldeles strax bege mig ner mot Årsunda på möte. Trevlans, hela mötet handlar om musik och dans vilket betyder att det inte kan bli ett dugg tråkigt. Så på återseende!

McDonald's Happy Meal - Cha Cha Slide

Såg videon på Oprah Winfrey inte så konstigt varför, pojken är så klockren!
Cha cha slide you know!  


fundering

Religion är något av det läckraste som finns i hela världen, enligt mig själv i alla fall. Vad är jag? Vad tror jag på? Tror jag på något större än mig själv? Det finns många frågor som man bör ställa sig själv. Bara för att man är född i en viss religion, måste den religionen då vara det enda rätta för just den individen? Jag vet egentligen inte vad jag vill vara eller vad som passar mig bäst. Jag kanske är kristen innerst inne, eller är jag mer för hinduer kanske? Eller inget alls?

Jag tror att människan undermedvetet kämpar med att hitta det rätta. Det är inget vi tänker på dagligen, funderar och reflekterar över. Borde vi kanske göra det oftare? Det är också viktigt att man är intresserad av att hitta det rätta. Du kan inte läsa koranen och säga att det är din grej därefter. Jag tycker att man bör se kulturen, hur folk med en viss religion lever osv. Det räcker inte med en bok på flera tusen sidor. Man måste skaffa sig egna åsikter genom att se och lära.

Det är i alla fall vad jag tror, och jag skulle faktiskt kunna tänka mig att resa, se och lära tills jag vet vad som finns att tro på. Därefter kan man välja om man vill tro på något speciellt eller om man hellre tror på vetenskapen. Ditt eget val.

Religion är så mycket mer än böner och vissa knepiga regler. Man måste tänka  ännu mer och reflektera, för mig handlar religion om gemenskap och trygghet. Det handlar inte om att viga sitt liv eller att offra något djur för att glädja någon annan. Frågan är ändå ställd, vad är jag egentligen och tror jag på något överhuvudtaget? Det återstår att se helt enkelt...


måndags morgon

En grymt förkyld brud, en grymt förkyld morgon. Amen!

Dock är det en kort dag i skolan så det är bara till att kämpa sig igenom den. Några alvedon och mjukisbyxor på, det blir suveränt. Sällan man drar på sig förkylningar i samband med höstmörkret?? Klart och tydligt att kroppen protesterar mot höst, vinter, kyla och mörker.


sakna



Jag saknar dig hörru . 

Jag orkar inte se Mord i sinnet, istället ska jag tvätta håret, torka håret, platta håret och därefter sova. Eller vi får se om jag ens kommer kunna sova. Att sova utan Mikael är inte lätt, inte när man umgås så mycket som vi gör. Har redan bokat in operation för att sy ihop oss. Nål och tråd, samt lite lim över höften, simpelt värre. Längtar så jag får gåshud.. 

Tvätt av hår, adiós!

Billy Paul - Your song

Låten är så undebar och han är så go! Mums på Billy Paul.


söndag

Idag har jag befunnit mig på idrottsplatsen i Årsunda hela dagen lång. Flickorna spelade nämligen cup idag och som coach var det en jättetrevlig dag! Även om vi inte spelade supderduper bra så kom vi 5:a av 8 lag, vilket vi ska vara otroligt nöjda med. Helt godkänt! Dock är säsongen snart slut för flickorna, det enda som återstår är en match mot föräldrarna. TAGGA!



Själv har jag stora planer på gång

Just nu väntar jag bara på att klockan ska bli 20.30 och säsongsstarten för Parlamentet!
Tick, tack liksom..

I feel nice

En kväll nere på byn med gänget, ses där! Vad gör alla andra ikväll då?


fundering

Jag citerar Olle:

"Kan man drukna i duschen om man har ett grymt stort underbett?"


Britney Spears - Womanizer

She´s back! Det allra nyaste från Brittan! You go girl!


It´s friday bitch

Ännu en fredag har kommit till vår by, och vad ska denna bjuda på? Självklart, TACOS! En film skulle inte heller sitta fel, bara jag får spendera kvällen hemma och ta det lite lagomt lugnt så där. Är man förkyld så är man, inget man kan påverka har jag märkt. Men vem tackar nej till en kväll i soffan med sällskap och lite mumsigt att knapra på till filmen? Inte jag i alla fall.

  Vi är allt lite sugna på att åka tillbaka,

Mary Wells - My guy & Fontella Bass - Rescue me

Titta vilka gamla godingar jag hittade! Nu ska jag ratta ner till köket för hämta lite apelsinjuicé och några smörgåsar fullproppade med leverpastej, sen blir det till att arbeta geografi någon timme framåt. Jisses, det blir bra det tror jag!



hello world

Också har man gått och dragit på sig jordens förkylning. Dessutom är elektrikern på ingång så nu dör min plåtburk alldeles strax. Så godnatt på er, nu ska jag kurera mig i sängen hela dagen.

Hare!


Dolly Parton - Baby I´m burning

Jag vill överraska min karl med dunder och brak! Frågan är hur jag gör det på allra bästa sätt? Jo, jag städar rummet...



torsdag, you know

Här sitter jag och Josefine i en datasal och funderar över livet. Eller ja, nästan..

Ind.valet var inställt och istället har vi bunkrat upp oss i datasalen med fika och ett glatt humör. Vi ska ju nämligen sitta kvar och jobba geografi. Alldeles strålande har det gått men nu inväntar vi dom andra två som alldeles snart ska göra oss sällis här uppe. Får se hur långt vi kommer, annars har vi hela morgondagen på oss dessutom. By the way! Någon som är nyfiken på vad jag, Olle och Josefine har som ind.val? Grundläggande barnhälsovård, Olle som älskar bebisar... Äsch, vi kommer ha det muppigt roligt fram till julen.

Vid halv sex rattar jag hemåt för att städa mitt rum och därefter blir det Top Model, mys med min karl och att götta i den nya vardagsrums soffan. Tummen upp på det tycker jag allt gott folk.

Vad gör ni ikväll då?

Rebecka,
du måste skicka lite bilder från USA till mig på delade. PUSS


Hair - I got life

mums!


home

  "Häng med på party, slit dig och kom loss"

Skoldagen är över! Jag är hemma, inväntar middagen som består av potatis and meatballs, diggar musik och är väldigt trött. Toppen! Lite middag fixar allt ska ni se! Snart är jag pigg igen och om någon timme ska jag fara ner till Årsunda för att sova hemma hos min karl. Där ska vi kika på Top Model och ratta i oss lite glass! MUMS på lillfredag!

Nu ska jag ta mig en duschefurre. Adjö!

tisdag förmiddag

Jag tror aldrig att jag har drömt så många mardrömmar på en och samma natt. Jag blev till och med så rädd inatt att jag började storgråta, som tur var upptäckte jag att karln låg brevid mig i sängen. Bara det gav stor tröst. Det var en "scary night" om något.

Nej, nu funderar jag på att dra igång lite musik, hoppa i kläderna och käka lite frukost. Dagens allra viktigaste måltid på hela dagen. Vad ska det bjudas på? Leverpastej? Ost? Marmelad? Jag avgudar mina egna smörgåsar. That´s it!

By the way, vackert väder vi har idag folket!


fotbollsträning med flickorna

Fotbollsträning med dom små damerna födda 95-97 och därefter kommer min karl hit till Trösken på besök. När jag kommer hem ska jag äta 42 smörgåsar med skivbar leverpastej. Hare !


nu behöver jag hjälp

Om man får chansen att skicka ett paket till sin vän på andra sidan jordklotet och paketet får väga 5 kg, vad skulle ni lägga i paketet? En kaviartub? Ahlgrens bilar? Vikingarnas allra bästa på cd? En dalahäst? Eller kanske ska man satsa på knäckebröd? Nej, gott folk nu får ni allt hjälpa till. Lite tips skulle sitta fint faktiskt ?







nu, tupplur

I remember


lite motivation

Jga blev grymt sugen på att ta en promenad nu på eftermiddagen men elinpelin befinner sig i Stockholm denna helg så det blir nog inget av det skulle jag tro. Vägrar traska runt själv i skogarna. Även om jag tar med mig hunden så är jag nära på att skita ner mig bara jag hör ett ljud i skogen. Så jag stannar nog inne denna gång och tar det en annan dag med elinpelin helt enkelt. Istället ska jag nog bara invänta mat, kebab, mums. Onyttigt, fett, gott!

  ,  Fem fingrar upp för Valles käk !

en bild säger mer än tusen ord


ännu en helg

Också har denna helg nått sitt slut. Eller ja, nästan. Det enda som återstår är spexmötet klockan sju, sen är det bara att invänta måndagen, vilket betyder en ny skolvecka. Är vi nöjd med denna helg? Ja, det skulle jag kunna påstå. Gårdagen bjöd på Shrek 2, godis och jordnötsringar medans denna söndag hitills har bjudit på en fotbollsmatch med flickorna. 0-0 mot Huge och jag är kalasnöjd! Dom spelade kanonbra fotboll, kämpade och slet. En bra match med andra ord. 
Nästa helg är det cup som gäller för flickorna.

Nu ska jag kila ner till köket och fippla fram något gott och ätbart, hörs!



 

portugal


en trevlans lördag

Ännu en dag är det dags för tacos och lördagsmys med familj och pojkvän. Dock saknar vi pappsen idag då han är i Sundsvall men vi fixar nog en trevlans kväll ändå skulle jag tippa. Än så länge har vi inte dragit igång något mysande i alla fall. Karln läser tidningen, mor min är ute och mina syskon är försvunna. Själv söker jag resmål på internet och dunkar musik som vanligt. Portugal? Venezuela? Hawaii? You name it! Jag gillart helt enkelt.

Ja, annars blir det en lugn kväll i Trösken. Vad ska ni göra idag då gott folk?


höstens kläder

Jisses, jag avgudar mina nya kläder. Dom är så myspys så jag rattar av stolen! Höstkläder is the shit! Stickade tröjor, vantar, halsdukar... you name it ! Jag älskar det helt enkelt, och det här är min nya älskling. Finns inget mysigare just nu.



Stevie Wonder - Signed, Sealed, Delivered

Inatt drömde jag att jag och tre andra tjejer hade ett tjejband ihop. Vi rockade fett på en konsert nere i Grekland och Gud så alla jublade. Vi hade så himla kul och alla älskade oss, vi var grejen liksom. Det måste ha varit för att Gustaf sa att jag sjöng bra igår, antagligen tog hjärnan åt sig lite för mycket. Men jag hade grymt kul och vem vet vad som lurar bakom nästa hörn?

Alldeles strax, vilken minut som helst så ska jag trampa ner till bussen och fara till skolan men för att piggna till litegrann så kör vi Youtube på allra högsta volym. Stevie Wonder mina damer och herrar, finns det något bättre? Riktigt less på att jag missade hans konsert i Sverige, men livet går vidare. Signed, Sealed, Delivered med Stevie Wonder!



Charlie Green - Summer wind

Det svänger gott folk och jag gillart väldiiiiigt mycket! Är man dum om man jämför han med Michael Bublé och Frank Sinatra? Skulle inte tro det, ge han några år och han blir större och bättre än vad dom någonsin var/är. Han är helt enkelt Charlie Green!

Jag gillart!


fredag med flicks

En hederlig tjejkväll med Josefine, Maria och Daria. Ballongkjolen från HM som jag köpte på Tradera har åkt på och håret har plattats. Just nu befinner vi oss i Marias lya, men snart ska vi kila vidare till Monroe´s där middag ska ätas. Kommer bli en trevlig kväll med flicksen, Rebecka hade slutit cirkeln men vi kör på ändå. Hoppas alla får en strålande fredag för det ska jag ha i alla fall. Imorgon vankas coachning på flickornas match och därefter ska jag umgås med min karl. En klockren lördag dessutom med andra ord! Vi hörs imorgon allesammans!



Maria, I´m sorry for the surprise ;)

Rebecka och Josefine

Det är ju nämligen så att jag har en väldigt nära vän på andra sidan jordklotet, nämligen i USA. Rebecka for dit för sisådär en månad sedan och det är en evighet tills jag får se henne igen. Maj, då kommer hon hem. Men ni har väl hört ordspråket, tiden går fort när man har roligt? Det är precis så jag ska fördriva tiden, ha roligt. Jag hoppas att hon har det kanon där, eller jag vet redan att hon har det kanon. Hon har fått den perfekta platsen.

Vi saknar dig hjärtat .


Dolly Parton - Two doors down

Som de flesta redan vet så är jag besatt av Dolly Parton. Eller besatt och besatt, hon är bäst och jag älskar hennes musik. Visst jag är allätare och lyssnar på det mesta, men hon är stjärnan i min spelningslista! Hennes låtar har klockrena texter och hon vet vad hon skriver om. Det är ett nöje att lyssna på all denna musik, hon får mig glad. Hon har det lilla extra, det extra vi som publik älskar. Jag älskade hennes konsert och hon gör en människa glad helt enkelt. 

Den här låten har det lilla extra, den perfekta texten då man vill gå från butter till glad.
ME LIKE!


en helt vanlig onsdag

En lång dag i skolan, jo man tackar! Jag och Josse höll på att avlida av trötthet och hunger när vi drog en vända på stan efter skolan. Dock blev jag lite munter när en kofta från Lindex och ett par skor flög med mig hem. MUMS! Nu är det dags att packa väskan och fara hem till karln sin. Hoppas han har laddat med middag, för nu skriker magen.

Bilder på kofta och skor senare, adiós !



<3


morgontrött

Ännu en skoldag, bara till att få det hela avklarat.
Ha en trevlig dag gott folk!

nostalgi

Dags att krypa till kojs, men innan jag slocknar så ska ett avsnitt av Beverly Hills avverkas! Nostalgi om något eller vad? Fick helt plötsligt ett skrikande behov av att se den första säsongen. Så fram med Beverly Hills, nu kör vi!

GODNATT!


ännu en säsong av top model

Ännu en säsong av Top Model har dragit igång, någon som redan har en favorit? I år överraskade Tyra Banks genom att ta med en extra tävlande, wooow? Nej, varje år kommer en överraskning. Något som ska chocka och göra det hela lite mer exklusivt. Redan imorgon är det dags för nästa avsnitt och gissa vem som kommer bänka sig framför tv:n och tvinga sin kära pojkvän att sitta brevid? Jo, jag. Även om det är samma visa genom alla dessa säsonger så är det som en drog. Jag måste se det, jag bara måste helt enkelt. Dåligt tvång.



Har redan hittat min favorit! När ska det vara dags för en plusmodell att gå segrande ur striden? Kanske den här säsongen eller ska det verkligen aldrig inträffa?

sommardag

                                         


ännu en gång, ännu en dag

En ny härligt start, något att ta tag i

Muppigt värre, här ska tankar och vardagligheter skrivas ner, dokumenteras och läsas. Dags att få ordning på skiten och komma igång. Som ni ser så är jag på gång i alla fall, hullerombuller.


RSS 2.0