you say it best



För du finns inte här
och därför är du värd allt.


okej?

Ni helige där ovan.
Jag behöver en flygbiljett. Något att fokusera på. Ett mål.
Baby, you're the one.
Amen!

Vad hände med min Spotify? NEEEJ!
Nedrans också!


delete

Jag har bestämt mig för att ta en dag i taget. Att våga andas och att njuta av hösten. Jag är så laddad på livet och nyfiken på framtiden. Stockholm, Sundsvall, STS? Wow, nu är det allt spännande. Vad ska ni göra med er framtid? Annars så är allt kanon som vanligt. Happy, happy, happy.

Tillbaka till studierna. Filosofi, here I come!
Jag lever i harmoni.

use somebody



"Hur finner vi mod att följa vårt hjärta - om vi inte ens vet vilka vi är?"
Paulo Coelho


naive

Visst blev man lite "happy" när man surfar in på Aftonbladet och får se att kriminologen Leif GW Persson har rört om lite i grytan igen. Jag förstår att många tycker att han är alldeles för ärlig och frispråkig men är han inte klipsk så säg? Han gör några uttalanden i tidningarna och dagen efter försvinner fästmannen helt spårlöst och nu har de hittat fästmannen brännskadad och dessutom ett lik ute i skogen som troligen är hans fästmö. Leif i alla ära men snart är det min tur.

Glöm icke att man är oskyldig till motsatsen har bevisats.


Jamie Archer

Jag köper din skiva. Helt klart!
Bäst!


damn

För en vecka sedan så satt jag i Berlin och var så stolt över mig själv. Jag var över det. Jag hade äntligen lyckats släppa taget om en människa som hade stått mig så nära i många, många år. En vecka senare sitter jag här och varulven har vaknat till liv igen. JESUS! När ska det sluta? Är det meningen att jag ska känna mig korkad i ytterligare några hundra år?

Maria. Vi måste greppa våra varulvar och orda upp situationen.
It ain't over 'til the fat lady sings!



it ain't hannah


eat my dust

Hannah hade besök av Jehovas igår och fick en gåva -  en bok om Bibeln så man lättare ska förstå den. Jag nämnde aldrig någon dyslexi så de antog väl att alla som inte är ett "vittne" är trögfattade. Helt rätt med ett bra självförtroende, men hallå? Kan alla få tro på vad de vill i lugn och ro? Är det så ont om vittnen här i världen att man offrar så många liter bensin bara för att leta i Trösken? Kom igen! Vi är inte intresserade av era bibelkurser eller av att bjuda in er på fika och diskutera religion när ni kommer och "våldgästar" oss människor om dagarna. Det är ni själva som förstör er religion och det är ni själva som grundar dessa fördomar som vi har gentemot er. Jag anser att folk ska få tro och utöva den religion dom anser passar dem själv allra bäst så länge man inte stör andra.

Hade Svenska Kyrkan gjort likadant och knackat på så hade jag blivit precis lika tokig.

Jehovas - "Jesus, kommer att bota alla sjukdomar här på jorden"
Hannah - "Vad är det för ett samhälle då?"
Jehovas - "Vad menar du med det?"
Hannah - "Jag tror inte att Jesus kan få cancer, förkylningar och astma att försvinna."
Jehovas - "Intressant. Jag förstår hur du menar"
Hannah - "Han syftar nog på att bota alla "sinnessjuka", vilket inte kommer funka."
Jehovas - "Inte?"
Hannah - "Vilket tråkigt samhälle om alla skulle vara normala."
Jehovas - "Okej?"


Dessutom var det ju klokt av dom att besöka en julfanatiker. SCORE!

I happily surrender

En i mängden. Förkyld och eländig. 
Nu har bacillen gått en runda i klassrummet.




"The pieces don't fit anymore"




Luther Vandross

Denna gillar jag.
Luther Vandross - Love the one you're with


this christmas

Äntligen har jag en förbannat bra anledning till att längta efter den 13 november och min födelsedag! Jag och Lustig bestämde nämligen igår att vi ska hålla fingrarna i styr fram tills dess. Då är det nämligen tillåtet att lyssna på julmusik och läge att ladda inför december och Julradion! Detta är alltså något helt nytt som vi provar och eftersom vi båda är fanatiker när det gäller julen och julmusik så kom vi överens om att vi måste få tre frikort var. Frikorten innebär att du får lyssna på tre och endast tre jullåtar fram till den 13 november därefter är det fritt och du kan lyssna hur mycket du vill. För mig återstår endast två frikort då jag redan har använt ett av mina frikort genom att lyssna på David Hasselhoffs version av Feliz Navidad.

Just nu är vi tre personer som har instiftat denna lag i livet. Haka gärna på!

Detta är självklart större än min födelsedag. 60 dagar kvar.

HURRA

För idag fick min kära Josefine körkort!
Grattis!


reality

Alla människor bär på en fasad och alla människor har något att grubbla över vilket kan få en människa att känna sig maktlös och obetydlig. Sanningen är något som vi vissa dagar uppskattar och som vi andra dagar inte vill veta av. Vem vet. Om två år, vad händer då?



alla har en plats


vem har tid?

Igår kom jag hem från en studieresa i Berlin där vi i SP07B har fördjupat oss i Tyskland och Berlins historia. De flesta vet säkert redan att de inte direkt har en harmonisk historia...

Livet springer iväg. Har ni lagt märke till hur björkens blad börjar gulna och hur mörket kryper sig allt närmare varje dag? Tiden bara rinner iväg. Snart fyller jag de djävulska 18 åren och sedan är det juletider och därefter står 2010 och knackar på vår dörr. Hur kan det gå så fort? Något som skedde för två år sedan sitter som fastklistrad på min näthinna. Vad avgör om det var slumpen? Ett ansikte så nära. Ett ansikte som fortfarande finns med på en kant. En kant lite längre bort. Mycket lyckas bli minnen så fort.



RSS 2.0