staring at the sun

Kom igen nu mamsen, rädslor är till för att krossas!
Jag tycker att vi packar väskorna och sticker direkt. Eller så väntar vi kanske ett halvår, sätter oss på flyget, mellanlandar två gånger på fastlandet, bor hos "farmor" och lånar Grants SUV på the big island. Jag är lätt på och jag är så desperat att jag lovar att sluta med läskedryck om vi trycker plattan i mattan och genomför detta.

I know you want to !


måndag

Hallelujah is the highest praise är världens bästa låt just nu. Nästan så det är värt att gå med i kyrkokören för att få höra den inne i kyrkan. Fyfan vilket gung det skulle bli därinne! Mjaaa, undrar om jag inte ska fundera på saken i alla fall. Jag gör nämligen allt för den här låten och för att få Årsundas kyrka att gunga lite extra.

Fasiken så bra det här lät i mina öron just nu.

 

Självklart är det versionen jag har på datorn som är bäst, ingen annan! höhö


fredag

Pratkvarnen Hannah har tappat rösten. Ja, idag är det verkligen inte en bra dag så de blir ingen maskerad för min del ikväll. Tänker inte riskera något för att sedan bli sängliggandes hela jullovet. Dessutom är det sista träningen på måndag och då måste jag vara med. Visa att jag kan bättre än förra gången för min egen skull.

Om vi kämpar så klarar vi det, du vem du är och jag stöttar dig hela vägen till målet . <3



Beijo meu querida, krya på dig !
Gissa språket, höhö. It´s to easy!

GOD JUL, bjuder på denna

Kvinnorna Jonsson, Söderblom, Nilsson och Jansson i Polen -08



Nu hoppas jag att alla sitter hemma bänkade framför tv:n och kikar på Bonde söker fru. Själv har jag hittat massvis med tomtar och julpynt så jag ränner runt i pyjamasen och pyntar min svit, men självklart så har jag tv:n igång också. Det blir så mycket mysigare när tomtarna står och kikar på en. Har ju lovar mig själv att jag ska städa rummet och göra det supermysigt nu lagom till lovet. Jag tror hjärtat skulle bli stolt över mig då faktiskt. Han är ju pedant för dom som inte visste det, eller ja, hela släkten Bergström är väl pedanta i grund och botten. Och på tal om klanen Bergström så har han världens bästa mormor och morfar, dom är helt galna. Precis som jag! Höhö

toker vs. sjuker

Mikael Bergström, hjärtat.

Mjaaa, ni vet ju redan att jag är sjuk. Under natten har febern stigit litegrann och jag har bara drömt mardrömmar hela natten. Träffade på en mycket ful människa i drömmen! Jisses girl, jag känner inte dig men är du som i drömmen så är jag tacksam över det. Du verkar helt tjing i bollen, gnäller och grinar i din blogg nonstop. GÅ VIDARE!

Dessutom kikade jag på Titanic igår för hundraelfte gången och därefter några av dom bästa Grey´s avsnitten och jisses så jag grinade. Smsade hjärtat och bad han hålla sig borta från fartyg och sjukhus ett tag framöver. Hoppas han lyssnade på mig, för satan så jag grinade inatt. Kunde inte sluta och sen när jag insåg att jag hade feber och var täppt i näsan så blev det bara värre och jag såg ut som en julgranskula i ansiktet. Helt röd och uppsvälld, men man blir väl lätt lite fånig när man är sjuk och har feber...

Spenderar min dag på soffan och ska nu dricka ännu mer vatten. HEJDÅ

tisdag

Vad i helvete, nu har Hannah åkt på febran. Det var ju själva fan!
Inte så konstigt att träningen kändes pannkaka igår, det här blev ju resultatet.
"Plötsligt händer det".


Ska nu krypa ner i sängen, kika på lite Grey´s och tycka synd om mig själv.

så där

Den första träningen är avklarad. Nu ska jag packa min väska, äta mat, leta på min sportbh och smsa hjärtat. Därefter bär det av till ladan och veckans höjdpunkt, träning! Fotbollen känns bra igen, och hur härligt är inte det? Dessutom kan jag tillägga att sommaren kommer att bli roligare än någonsin. Det känns kanoners!

Tillägnar den yngsta Berglöfs flickan denna fula bild.
Maria, efter jul ska vi kötta satan!

 

stackarn

Eftersom min huvudvärk har hängt med sen i fredags och vägrar släppa så tänker jag belöna mig själv med en tupplur nu så här på eftermiddagen. Därefter väntar dubbla träningar och mys med hjärtat. Dock har jag problem med ena överarmen, min biceps gör ont på vänstra armen och den är lite svullen. Stackarn, han har redan gått in i väggen efter bara några enstaka träningar! Hoppas det går bra ändå!

Nu ska jag sova två timmar, hejs!
Förresten, jag önskar er två all lycka. NOT*


söndag

"SLÄPP TAGET, låt oss vara. Tack och hej på dig."

Idag har jag köpt mängder av julklappar och lite krimskrams till mig själv. Gött det sörrni, tänkte ta och plocka ur påsen nu innan Wallander drar igång och sen ska jag mysa under täcket och njuta av resten av kvällen. Kanske slänger jag iväg ett sms till hjärtat, jag måste nog erkänna att jag saknar han och att jag nog är lite besatt av honom trots allt, men det är inte så konstigt när han är världens bästa!

Hoppas han gillar sina julklappar, höhö.



Här i Trösken är det mycket snö, och inte fan blir man klokare av det .
Nu börjar Wallander!


lördag

Fredags natten var trevlig även om det fick ett litet oväntat slut men det gick bra trots allt och skönt var ju det. Jag skulle tro att detta var sista gången jag visade mig på en lusseinnebandy, den har ju nämligen tappat charmen totalt. Fyllon som hänger vid ingången och bråkar med vakter på en nykter tillställning, en massa nyblivna sjuor som springer efter pojkar som går sista året på gymnasiet och dessutom åker ambulansen in och ut på Jernvallen. Jag erkänner dock att jag hade trevligt för har man rätt sällskap så funkar det trots allt men tar man en titt på allt runt omkring så vill man bara lägga sig ner på marken, grina och inse att samhället trots allt spårar mer och mer...

Ändå verkar Trösken ligga steget före storstaden Sandviken just på den fronten. Tro det eller ej men jag kan sätta en femma på att så är fallet. Nu menar jag inte att alla är fyllon eller att ambulansen kör fler turer ut hit, snarare handlar det bara om korkade människor som tror sig vara överlägsna, bättre och viktigare än alla andra här ute. Jo, men hej att ni är! Jag blir så arg och skulle kunna vräka ur mig ett mycket otrevligt ordförråd om jag fick chansen att skälla på någon och dom som känner mig vet att jag är en ordbajsare som inte har svårt för att vinna en "wordbattle" när jag är riktigt förbannad och vet att jag har rätt. Något positivt är ju att jag använder munnen istället för knytnävarna när jag är arg och det tror jag själv är väldigt viktigt. Elaka ord gör mer ont än vad några blåmärken gör, eller vad tror ni kära läsare?

Ha en bra lördag och slå ingen för Guds skull! Höhö...
Jag ska kramas med hjärtat och glöm inte Faddergalan ikväll gott folk.
Den av er läsare som har skaffat flest fadderbarn till imorgon vinner ett mycket coolt nyckelband med texten - du är värdefull. Lycka till i tävlingen, själv leder jag redan!

HEJDÅ


fredag

Hittade nyss ett par sprillans nya jeans i min garderob (?!), jag som har gnällt över att jag vill ha ett par nya ett bra tag nu. Grattis Hannah, gratis snygga jeans rakt i handen utan att hosta upp en krona. Sånt här händer ju bara mig, sällan liksom. Men istället för att bli arg på mig själv så blir vi glad och firar detta genom att öppna lucka 12 i chokladkalendern. Choklad + nya jeans = YEEEY !

Nu har jag lite och stå i innan Maria kommer hit, så tjing på er så länge !

 

den tackar man för

Imorgon har jag bara barnvård, det var trevligt tycker jag. Det betyder att jag får en lång sovmorgon och kan ta bussen klockan ett in till Sandviken. Känns skönt att det flyter på nu, att alla lektioner blir inställda när man är som allra skoltröttast. Höhö

Mjaaaaa, undrar vad man ska göra när man kommer hem då? Träningen blev inställd pga halka idag i alla fall. Trevligt med tränare som verkligen är mån om spelarnas hälsa. Tack för det grabbar!

Nej, nu vill jag göra något vettigt. Därför ska jag stänga av datorn, kila till skåpet, plocka ihop mina grejer och dra mig hemåt. Så adjöken på er!


tisdag

Nej, det fanns inget vörtbröd hos Bergströms! Eller jo, i frysen men jag ville inte vara till besvär klockan 23.00 en måndag kväll så jag tackade nej till Annelies erbjudande om att tina vörtbröd. Så det får helt enkelt bli en annan gång men tack ändå Annelie! =)

Nu blir det glass, juice och Grey´s, hej !


måndag

Någon mer än jag som är skoltrött? Hand upp nu !!

Idag har jag gått i skolan, lekt med Märta, köpt vörtbröd med russin i, rensat bland papper och snart ska jag träna två pass på raken. En hel del med andra ord och alla dessa papper som jag har rensat är ju bara skolpapper. "Vi ska värna om miljön", eller hur hörrni. Jag skulle fan kunna bygga en gran med den här högen av papper. Någon som är riktigt duktig på att dela ut "granar" är fröken på barnavården. Stackarn, jag undrar om hon vet vad hållbar utveckling betyder? Skulle inte tro det....

Nej, annars är allt bra. Ska sova hos hjärtat inatt och då kan det inte bli annat än bra. Hoppas dom har vörtbröd bara... Jag menar, vad är december utan vörtbröd?


söndag

Okej, helt ärligt så får det faktiskt vara nog nu.
Orkar inte bry mig om bloggdesign längre.
Hädanefter ska jag själv aldrig röra min design, det lämnar jag åt någon annan.
Ciao på det ämnet, tackhej!

Imorgon är det återigen dags för två träningspass. Kan faktiskt inte förstå att jag har blivit så taggad på fotboll. Det är helt otroligt, och det går bättre än vad jag trodde att det skulle göra efter ett halvår på soffan. Satan så nöjd jag är över mig själv!


Mjaaaa, jag börjar ju faktiskt få armmuskler nu...


happy

Nu är jag uppe i hela två önskningar. YEEEEEY ME !
By the way, jag har nog blivit ett Britney fan igen.
Satan också !


YES

MIN ÖNSKAN KOM MED !!!
Jag är generad, röd i ansiktet och fruktansvärt glad.
Lika glad som Anna-Lisa blev när hon fick träffa Johan Palm.
Eller nej, vänta...!!
Jag är mycket gladare!

DAVID FÖR FAN !

nej, nu ger jag upp!

Det här får duga så länge.

Orkar inte lägga ner mer energi på bloggen. För 1 ½ år sedan så hade jag en grymt snygg blogg, men i takt med att man tappar "bloggsuget" så försvinner också "renoveringssuget". Dock blev det katastrof den här gången enligt mig själv. När jag började blogga så fanns inte den här "blogghysterin", det var skönt att blogga på den tiden. Nu har alla människor jag känner i alla fall ägt en varsin blogg och alla skriver nästan samma saker. Vi bor på en liten ort och alla känner alla. Därför har jag tappat suget, för nu verkar det vara en trend. Det var det inte på den "gamla goda tiden". Dessutom påstår Olle att människor som bloggar inte har något liv och söker vänner. Jag har ett liv och vänner så det räcker och blir över. Så varför bloggar jag fortfarande egentligen?

Lätt, det är ju faktiskt min bebis!

Nej, nu ska jag lyssna på julradion och invänta mina hundra önskningar som jag och Mattias har skickat in idag. Kommer det aldrig någon önskning så ska jag skicka polisen på dom! Jag menar, vem vill inte höra David Hasselhoff sjunga Feliz Navidad?
Shit, nu börjar han sända! Ciao!


renovering

Här ska det bli ändring !


walking in a winter wonderland


torsdag

Det är torsdag gott folk och snön har kommit tillbaka.
Tänkte plugga några timmar nu och därefter slå en pling till hjärtat och be han komma över. Har inte träffat honom på några dagar nämligen.
Ska dela på en pizza med systeryster lite senare också, en "fejkpizza".
In i ugnen och klar efter några minuter. Snabbt och enkelt.
Men nu ska jag lyssna på julradion och sätta igång med arbetet.
Julradio.se, det bästa som finns.


Charice Pempengco: I Have Nothing

Jag erkänner, hon är galant, klockren, bäst... you name it.


onsdag

Idag är en ingen rolig dag!!

Hannah har jordens skallevärk, men dessutom har hon ont i örat och i bihålorna. Hannahs liv är inte så roligt att leva just nu. Hon är lite arg och ledsen, men ändå sitter hon och pluggar.

Annars rullar livet på och fotbollen har faktiskt blivit rolig igen. Tack för uppmuntran coachen! Jag längtar redan till nästa måndag, det är så himla roligt. Man lär sig nya saker varje gång och bara man håller humöret uppe så fixar man det. Det är träning idag, löpning. Det allra värsta är att jag är sugen på att springa.. Undrar jag om inte träningsnarkomanen Berglöf har smittat mig lite. För så här taggad har jag nog aldrig varit förut, men vi får se hur man mår senare, annars kanske det blir en promenad med Maria bara. Kanske, vi får se...


mymsigt

Jag saknar hjärtat, punkt slut.


tisdag

Julradio.se in my heart.
Får man inte julkänsla av detta så är man körd i år.
Vilken är den bästa jullåten egentligen?
Bra fråga.
David Hasselhoff enligt mig själv

RSS 2.0