fotboll

För idag är det fotboll hela dagen!
Vi ses på IP!

Årets viktigaste match:
ÅIF-ledare möter sponsorerna.



true colours

Tack Bergströms och Hedmans för denna roliga och trevliga fredagskväll!

Just nu är det deppmusik som spelas på Spotify. En vän hade det lite tufft tidigare under kvällen och jag är fortfarande orolig men jag hoppas att hon mår bättre nu. Så just nu känner jag mig som Meredith Grey - dark and twisted. Jag funderar alldeles för mycket på nätterna och drömmer om sådant som aldrig kommer att ske. För livet är ju inte en musikal. Det finns inget manus, inget slut är skrivet och vändningarna kommer när man som minst anar det. Jag önskar bara att man en gång kunde få uppleva ett äkta "filmögonblick". Kanske är det inte meningen så bara. En värld av drömmar.

Jag tänker på dig vännen och finns alltid här.
Ta hand om dig!
Love!


ålderns hast

Hundraåtta gånger om dagen så får jag höra något om åldern 18, vad det innebär, körkortsbabbel, hur kul det är på krogen osv. Men vet ni en sak? Jag längtar inte efter min födelsedag och jag bryr mig faktiskt inte om jag är 17 eller 18. Det finns annat här i livet som jag hellre lägger energi på. Har människor inget annat att göra om dagarna när de bara går och längtar efter sin födelsedag? Varför kan man inte ta dagen som den kommer?

Okej, det är tråkigt att orka lyssna ibland när det blir för mycket snack om allt det som jag varken kan eller får göra. Jag "missar "mycket, men om jag missar viktiga händelser eller något helt random, det avgör bara jag och ingen annan.

En gång var det alla vi. Nu är det "vi".


bäst just nu




Facebook på mobiltelefonen - hallelujah!

en vandring

Imorgon är det återigen dags - en promenad upp på berget där något ska skrikas ut.
Är jag arg? Nej, det bara behövs.



Jag lever mitt liv på mitt sätt.
Dagligen har jag mål större än vissa människors totala livsverk.
Det är mänskligt att växa ifrån barnsligheter.
När ska människor våga?

attan

Är så besviken på mig själv för att jag missade tjejernas match tidigare idag! Jag har hört och läst om deras enorma prestationer. Jag är så stolt över mina tjejer så imorgon bjuder jag dom på kramkalas och jag hoppas att denna känsla håller i sig hos dom. Det här var precis vad dom behövde! Kanske var det något vi alla behövde?


Grattis brudar!

Wet Wet Wet - Love Is All Around

Detta innebär att jag ikväll kommer att se favoriten Love Actually.



saturday




träskalle

"Anonym"/"Motståndare" för det första - jag vet vem du är.
För det andra - du verkar inte hänga med när jag skriver, hur jag än förklarar för dig.
Och om du förstod det jag skrev så skulle du inte reagera så här - du skulle förstå.
Vill du inte förstå - fine. Sluta då att gnata på för du har ingen anledning till att göra det.

jesus, skänk dem styrka.

Oj, fick en argsint liten kommentar av en "motståndare". Någon som gnällde och sa att det var en DAMSERIE och att det inte var deras fel att vi hade småbarn med. STOPP!!! Nämnde jag någonsin i mitt tidigare inlägg att vi hade småbarn med och att det var problematiskt för dom? Nämde jag ens att det var Kungsgårdens fel?

Denna person bör lära sig läsa ordentligt. Jag anklagar en spelare i deras lag för att bete sig dåligt för sin ålder. No one else, okej? Sen tycker jag att det är fel av alla 22 spelare på planen att pladdra bort speltiden. OKEJ?

Anledningen till varför jag inte publicerar kommentaren: finns ingen anledning till att publicera den. "Motståndaren" har på ett pinsamt sätt misstolkat föregående inlägg. Jag får dock be om ursäkt om jag skrev otydligt. Det blir stora bokstäver nästa gång!

gnat och tjat

En fotbollsmatch avklarad och nu väntar bowling med grabbarna. Egentligen ska man inte ödsla energi på det men det är det alldeles för mycket "tjatter av fel slag" som ploppar ut här och var under matcher. Jag förstår inte hur man orkar? Det drar ner båda lagen OCH spelet. Hur kul är det att spela mot ett lag som har en gammeltacka på 40 men som tror att hon är 14 och får göra/säga vad hon vill? Förstår hon inte att det är hon som ska vara en förebild för båda lagen?


Dessutom förstår jag mig inte på en karl här i trakterna som har lyckats byta ner sig totalt!
Från en blond prinsessa till det värsta jag någonsin har sett på och utanför en fotbollsplan.
Hujeda mig - vilken attityd.
Hur tänkte du där?

Nu är jag nöjd och all ilska är som bortblåst.
Nu ska jag lyssna på Ray Charles, torka håret och förbreda mig inför det som dagen har att erbjuda. Hoppas ni alla får en sjujäkla dag och att ni blir fina människor när ni växer upp. Jag skulle föredra det. På återseende!

forgotten

Nej, jag är inte deprimerad eller ledsen. Varför skulle jag vara det? Det är bara storartade funderingar och en nypa faktum som tillsammans bildar svårigheter för andra människor. Det är ballt att våga fundera. Jag är ball, något alla borde våga vara.






Hallelujah I love her so

Ett påklistrad leende, en lögn och en dos skämt kan i många fall lösa det mesta. I ärlighetens namn så tror jag att vi använder dessa tre punkter mer än vad vi själv är medveten om. Hur orkar man leva i ett bubbla som är inte ens finns? Hur kan man leva ett liv där man inte själv får välja vad som ska ingå? Sibylla har fler tillval än vad jag har just nu. Då är det illa.

Nej, nu livar vi upp stämmningen med lite Stevie Wonder.





In the evening when the sun goes down
When there is nobody else around

what day?

DAGENS:

Humör
: Glad
Klädsel: Mjukis
Minus: Ostyriga ögonbryn
Plus: Dagens sol!
Låt: Ray Charles - Hallelujah, I love her so
Saknad: ?
Händelse: Dagens avsnitt av Close to home
Önskan idag: Varmare väder
Ser fram emot: Fotbollsträningen med flickorna

Gasta Comedy Club

Igår var det dags för Marinfestivalen i Gävle där Gasta Comedy Club drog några vitsar på en alldeles för hög scen. Dagens MC - Niklas Folkegård skrämde till en början skiten ur mig med sin enorma personlighet och när han lyckades säga "gött" ungefär 346 gånger på en timme så funderade jag helt ärligt om han verkligen klarade Svenska A i skolan. Men när chocken hade lagt sig så började skratten att leta sig fram. Gossen är en sann komiker.

Johan Lingdén kör återigen ett framträdande som är alldeles klockrent! Skön humor med andra ord och när han lyckas få kvinnor inne på bajamajorna att vrida sig av skratt så är det makalöst bra. Kvällens rookie stal showen.

Inte för att jag enbart är hans dotter, men pappa lyckades även han denna kväll. Kanoners!



Duellen:

Hans Carstensens PMS  vs. Cilla Domstads PMS.

Ur en kvinnlig synvinkel så tror jag nog att Hans plockade hem denna duell.

forget about it

Jag har klurat och knåpat på den här frågan i över två år nu.
Hur kan man sakna en människa som inte ens existerar?
Hej, fröken drömmare!


Mitt motto
"Ett gott skratt förlänger livet."



?

Vad är det ni söker?
Bekräftelse?
Ta er i brasan - jag ska inte fylla 18.






"Hur finner vi mod att följa vårt hjärta - om vi inte ens vet vilka vi är?"
Paulo Coelho


Natalie Okri - No One

Underbart!


RSS 2.0